Imagini de la eveniment
Imagini de la eveniment
afis

SPIRIT ŞI PASIUNE ÎN UNIFORMĂ


                        Vernisaj expoziţie: 04 octombrie 2017, ora 1200;
                        Locul: Lapidarium, Galaţi, str. Mr Iancu Fotea, nr. 2;
                        Program de vizitare: miercuri - duminică, 1000 – 1800;
                        Comunicat de presă: .pdf;
                        Afiş: .jpg;
                        Galerie foto: .pdf

            Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor Regiunea 2 Galaţi în parteneriat cu Asociaţia Galaţi, oraşul meu vă invită miercuri, 4 octombrie 2017, ora 1200, la vernisajul expoziţiei SPIRIT ŞI PASIUNE ÎN UNIFORMĂ.

            Expozanţi:

Nour GHEORGHE - sculptură
Trăirile şi momentele speciale ale fiecărui vernisaj sunt unice şi pline de satisfacţii sufleteşti atunci când din prea plinul tău de frumos  creat îl transmiţi şi celor din jurul tău prin tot ceea ce faci în slujba frumosului din artă şi pentru artă. Tot ceea ce facem sunt mărturii în timp ale frumosului trecute prin eul fiecăruia.

Florin MOCANU - fotografie
Ce este arta, decât un mod de a privi?
Pasiunea mea pentru fotografie, s-a născut din dragostea mea pentru frumos şi dorinţa de a imortaliza diferitele etape ale existenţei umane. Prin intermediul obiectivului fotografic, încerc să surprind momente, locuri şi persoane, care să rămână mărturii în timp şi care să transmită, la rândul lor, privitorului emoţia clipei.
Fotografia reprezintă un mod de a mă relaxa şi de a regăsi echilibrul interior, reuşind totodata să cunosc locuri încărcate de istorie, precum şi oameni minunaţi.

Cătălin Irinel IONESCU - pictură
A gândi artistic este uşor oricui, dar să materializezi artistic gândurile tale, cu mâinile doar prin ochii tăi, este o mare încercare şi pentru tine şi pentru ceilalţi, doar să te înţeleagă. La acest nivel, mereu se face diferenţa între artişti. Totuşi să nu uităm, orice artist consacrat, la început a fost un amator!

Silviu IORGA - embleme militare
Colecţionează de şapte ani embleme şi însemne de poliţie din toată lumea. Ele au fost obţinute de la colegii români şi străini cu care a executat misiuni în comun, prin schimburi cu alţi colecţionari dar şi cu ajutorul colegilor care execută misiuni externe.

            Evenimentul se va desfăşura în Lapidarium, secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi, str. Mr. Iancu Fotea, nr. 2.

 

Biroul Relaţii publice,
Nicoleta Gheorghe

 

PARTENERI
MEDIA:

  copy shop presa galati Prin Galati Redescopera istoria revista Historia 7 seri Galati-Braila info EST Litera 13 Matricea romaneasca